Λίγα λόγια για μας

Ο μίτος της δημιουργίας ξεκινά από τον αργαλειό της γιαγιάς, που ύφαινε περίτεχνα υφαντά τραπεζομάντηλα και κουβέρτες, και από το τσιγκελάκι της, που έπλεκε δαντελένια στρωσίδια για το τραπέζι, το κρεβάτι και τα έπιπλα του σπιτιού.

Συνεχίζεται με τα αριστοτεχνικά κεντήματα της κόρης, που μεταδίδει την τέχνη στις γυναίκες του τόπου και για πρώτη φορά το μεράκι γίνεται επιχείρηση. Η οικογενειακή επιχείρηση με την επωνυμία «Εργόχειρο» στην Ορεστιάδα Έβρου από το 1976 μέχρι το 2008 είχε στολίσει με κεντήματα, μεταξωτά, παραδοσιακά είδη προικός και μοντέρνα λευκά είδη τα σπιτικά της περιοχής.


Ο μίτος με εμπειρία πια, με σπουδαγμένη γνώση στη διακόσμηση και με αστείρευτο μεράκι ξετυλίχθηκε κι έφτασε στην Αλεξανδρούπολη, όπου η εγγονή ιδρύει το 2005 την επιχείρηση με την επωνυμία Decorum. Στα δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας η Σοφία Μιχλίζογλου υφαίνει διακοσμητικές ιδέες και ιστορίες που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας με μια ποικιλία λευκών ειδών, βρεφικών ειδών και κουρτινών πάντα με γνώμονα την άριστη ποιότητα και τη σχέση ποιότητας- τιμής.


Ακολουθώντας την εξέλιξη ο μίτος έφτασε στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το όνομα sofimizo.gr όπου μπορεί ο καθένας, καθεμία σήμερα να επιλέξει προϊόντα με απαράμιλλη ποιότητα και αισθητική.

Skip to content